Filmari si fotografii aerieneFotografii 360Tur Virtual

Filmari si fotografii aeriene

Filmarile si fotografiile aeriene sunt realizate cu ultima generatie de drona, camera ei fiind una dintre cele mai performane, fiind capabila de rezolutii la filmare de Ultra HD 4K si fotografiere de 20 Mpix. Filmarea aeriana a unui hotel, a unei pensiuni si a imprejurimilor acesteia, a facilitatilor de agrement sau a altor elemente, surprinderea unor cadre deosebite care sa evidentieze obiectivul ales, vor aduce cu siguranta un plus afacerii Dumneavoastra.

Read More

Fotografii 360

Fotografia 360 se realizeaza printr-un proces ce permite captarea unei serii de imagini statice ale obiectivului. Imaginile sunt editate, formatate si integrate intr-un player ce ii permite consumatorului sa vizualizeze obiectivul din toate unghiurile, sa mareasca o anumita zona pentru detalii.

Read More

Tur Virtual

“FilmariDrona” vă oferă posibilitatea de a experimenta noi servicii profesionale 360 grade, ce reunesc creativitatea și tehnologia pentru a obține rezultate artistice de excepție. Cu o astfel de tehnologie, Tururile virtuale reconstituie experiențe vizuale complete si modern.

Read More

Despre

  

“FilmariDrona” reprezintă spațiul în care se reunesc ideile inovatoare, pasiunea, profesionalismul și entuziasmul, deschiderea și implicarea pentru realizarea unor proiecte de înaltă clasă în lumea fotografiei , a filmărilor aeriene si a tururilor virtuale.

Nenumăratele ore de zbor, ore de fotografie, filmare si editare, au fost perfectionate pentru ridicarea calitatii si diversificarea serviciilor oferite. “FilmariDrona” nu este numai un serviciu specializat pe filmări și fotografii aeriene, tururi virtuale, ci reprezintă o solutie complexa pentru evenimente sportive, concerte, nunți, hoteluri și obiective turistice oriunde în România. Este locul în care vă ofer soluții complexe pentru materializarea celor mai îndrăznețe teluri în marketing, peisagistică, turism, imobiliare, evenimente private sau mass-media. Sunt pregatit să vă ofer cele mai competitive servicii de promovare, editare video, fotografie și filmare aeriană, tururi virtuale.

Cu ajutorul noilor generații de echipamente, fotografia și filmarea aeriana au fost reinventate, iar experiența mea serveste celor mai înalte scopuri ale Dumneavoastră.

Telul meu este să ofer clienților creații profesionale reușite, iar energia si experienta mea sa va dea increderea că vă lăsați pe mâini bune cele mai importante proiecte.

Drona utilizata, cu mare pricepere la fiecare zbor, face parte din gama echipamentelor profesionale de ultimă generație, iar filmările sunt realizate în format Ultra HD cu rezoluția 4K. Pentru a asigura un cadru perfect stabil, camera video a dronei utilizează un sistem stabilizat pe 3 axe, astfel încât rezultatul fiind perfect stabil. Aparatul foto/video este si el deasemenea de ultima generatie, fiind capabil de fotografii cu rezolutia de 20 Mp si filmari in rezolutie Ultra HD 4K la 60 frame-uri pe secunda. Acesta este si el stabilizat cu ajutorul unui gimbal pe 3 axe, oferind o filmare de un inalt grad de calitate.

Calitatea serviciilor “FilmariDrona” fac diferența dintre un proiect esuat si unul reusit și este la dispoziția Dumneavoastră AICI și ACUM pentru împlinirea celor mai exigente proiecte.

Avand peste 1.200 fotografii 360 publicate pe Google Maps si Google Street View, cu peste 4 milioane de vizualizari, Google mi-a oferit titlul de “Fotograf de incredere”.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați ales sa utilizati serviciile mele și pentru încrederea oferita pentru realizarea proiectelor Dumneavoastra.

Filmari drona

     Filmarile aeriene sunt realizate cu ultima generatie de drona, camera ei fiind una dintre cele mai performane, fiind capabila de rezolutii Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli). Filmarea […]

Read More
Fotografii aeriene

În ultimii ani, fotografia aerină cu drona a reînnoit perspectivele din toate industriile, devenind un serviciu proaspăt pentru orice domeniu de activitate (evenimente, publicitate, peisagistică, turism, media, imobiliare, proprietăți private, […]

Read More
Fotografii 360

     Fotografia 360 se realizeaza printr-un proces ce permite captarea unei serii de imagini statice ale obiectivului. Imaginile sunt editate, formatate si integrate intr-un player ce ii permite consumatorului sa […]

Read More
Tur Virtual

“FilmariDrona” vă oferă posibilitatea de a experimenta noi servicii profesionale 360 grade, ce reunesc creativitatea și tehnologia pentru a obține rezultate artistice de excepție. Cu o astfel de tehnologie, Tururile […]

Read More