Filmari si fotografii aerieneFotografii 360Tur Virtual

Filmari si fotografii aeriene

Filmarile si fotografiile aeriene sunt realizate cu ultima generatie de drona, camera ei fiind una dintre cele mai performane, fiind capabila de rezolutii la filmare de Ultra HD 4K si fotografiere de 20 Mpix. Filmarea aeriana a unui hotel, a unei pensiuni si a imprejurimilor acesteia, a facilitatilor de agrement sau a altor elemente, surprinderea unor cadre deosebite care sa evidentieze obiectivul ales, vor aduce cu siguranta un plus afacerii Dumneavoastra.

Read More

Fotografii 360

Fotografia 360 se realizeaza printr-un proces ce permite captarea unei serii de imagini statice ale obiectivului. Imaginile sunt editate, formatate si integrate intr-un player ce ii permite consumatorului sa vizualizeze obiectivul din toate unghiurile, sa mareasca o anumita zona pentru detalii.

Read More

Tur Virtual

“FilmariDrona” vă oferă posibilitatea de a experimenta noi servicii profesionale 360 grade, ce reunesc creativitatea și tehnologia pentru a obține rezultate artistice de excepție. Cu o astfel de tehnologie, Tururile virtuale reconstituie experiențe vizuale complete si modern.

Read More

     Filmarile aeriene sunt realizate cu ultima generatie de drona, camera ei fiind una dintre cele mai performane, fiind capabila de rezolutii Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli). Filmarea aeriana a unui hotel, a unei pensiuni si a imprejurimilor acesteia, a facilitatilor de agrement sau a altor elemente, surprinderea unor cadre deosebite care sa evidentieze obiectivul ales, vor aduce cu siguranta un plus afacerii Dumneavoastra.

Avantajele unei filmări cu drona

Costuri reduse
Un motiv esențial pentru care vă recomand alegerea unei drone este costul mic pe care îl presupune, spre deosebire de metodele clasice de filmare aeriană. În zilele noastre, dronele pot facilita o vizualizare panoramică a unor zone mai greu accesibile oamenilor, făcând posibilă o filmare de la înălțimi mari, pe suprafețe extinse și distanțe mari, mulțumită performantelor ridicate ale dronei.

Calitate Ultra HD
Un alt avantaj îl constituie calitatea filmărilor în format Full HD sau Ultra HD, acest lucru fiind posibil mulțumită dronelor de ultimă generație cu unghi larg și sistem de stabilizare pe 3 axe.

Viziune modernă
Tehnologia care stă la baza dronelor se află într-o perpetuă dezvoltare, câștigând cât mai mult teren în ultimii ani, motiv pentru care este un domeniu ce promite o creștere exponențială pe viitor.

Siguranță și precizie
Drona este dotata cu mai multe elemente de siguranță pentru a exclude probabilitatea unei deteriorari a ei si a zonei de survolare. Înainte de orice decolare, se realizează o inspecție a zonei ce urmeaza a fi survolata și apoi se decide dacă are loc zborul in siguranta în acea locație. În urma verificărilor amănunțite a echipamentului si a conditiilor de zbor, decizia de a zbura îi aparține numai pilotului. Drona este echipata cu senzori de proximitate oferind protectie contra coliziunii pe 360 grade in plan orizontal si vertical. Acestia ajuta drona sa evite obstacolele, sa ia singura decizia de a ocoli un obstacol aflat in calea ei. GPS-ul este folosit pentru pozitionarea exacta a dronei, ajutand la intoarcerea acesteia la locul de decolare in cazul pierderii semnalului dintre drone si telecomanda, sau atunci cand bateria ramasa ramane suficienta doar pentru drumul inapoi.

Mobilitate
Filmarea aerienă presupune foarte mult dinamism datorită modului de maipulare a dronei. Filmările efectuate au o durată de aproximativ 25 de minute într-un singur zbor, iar pe zi se pot efectua mai multe zboruri consecutive. Dronele pot zbura la inaltimi cuprinse intre 1 si 500m, fără să fie afectată în vreun fel calitatea imaginii, indiferent de altitudinea la care se află aceastea fată de sol.

Filmari drona

     Filmarile aeriene sunt realizate cu ultima generatie de drona, camera ei fiind una dintre cele mai performane, fiind capabila de rezolutii Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli). Filmarea […]

Read More
Fotografii aeriene

În ultimii ani, fotografia aerină cu drona a reînnoit perspectivele din toate industriile, devenind un serviciu proaspăt pentru orice domeniu de activitate (evenimente, publicitate, peisagistică, turism, media, imobiliare, proprietăți private, […]

Read More
Fotografii 360

     Fotografia 360 se realizeaza printr-un proces ce permite captarea unei serii de imagini statice ale obiectivului. Imaginile sunt editate, formatate si integrate intr-un player ce ii permite consumatorului sa […]

Read More
Tur Virtual

“FilmariDrona” vă oferă posibilitatea de a experimenta noi servicii profesionale 360 grade, ce reunesc creativitatea și tehnologia pentru a obține rezultate artistice de excepție. Cu o astfel de tehnologie, Tururile […]

Read More