Filmari si fotografii aerieneFotografii 360Tur Virtual

Filmari si fotografii aeriene

Filmarile si fotografiile aeriene sunt realizate cu ultima generatie de drona, camera ei fiind una dintre cele mai performane, fiind capabila de rezolutii la filmare de Ultra HD 4K si fotografiere de 20 Mpix. Filmarea aeriana a unui hotel, a unei pensiuni si a imprejurimilor acesteia, a facilitatilor de agrement sau a altor elemente, surprinderea unor cadre deosebite care sa evidentieze obiectivul ales, vor aduce cu siguranta un plus afacerii Dumneavoastra.

Read More

Fotografii 360

Fotografia 360 se realizeaza printr-un proces ce permite captarea unei serii de imagini statice ale obiectivului. Imaginile sunt editate, formatate si integrate intr-un player ce ii permite consumatorului sa vizualizeze obiectivul din toate unghiurile, sa mareasca o anumita zona pentru detalii.

Read More

Tur Virtual

“FilmariDrona” vă oferă posibilitatea de a experimenta noi servicii profesionale 360 grade, ce reunesc creativitatea și tehnologia pentru a obține rezultate artistice de excepție. Cu o astfel de tehnologie, Tururile virtuale reconstituie experiențe vizuale complete si modern.

Read More

360tulcea@gmail.com
+40 770 040 005

Inspectii tehnice

Serviciile de filmare si fotografiere aeriena cu ajutorul dronelor au devenit o necesitate in domeniul inspectiilor tehnice.  Acestea reprezinta o componenta majora in mentenanta preventiva a utilajelor si echipamentelor, elementelor de infrastructura, constructiilor civile etc.

Inspectiile tehnice aeriene realizate cu drona echipata cu camera profesionala vine in sprijinul optimizarii bugetelor alocate in acest sens, a reducerii riscurilor asociate interventiilor umane.

În activitățile de inspecție sau de monitorizare, filmările și fotografiile cu drona sunt o soluție, în primul rând datorită costurilor reduse, dar și a timpului de execuție. Acest serviciu sprijină dezvoltarea companiilor ce își propun să urmărească constant evoluția unei construcții sau își doresc monitorizări ulterioare. În infrastructură (autostrăzi, drumuri, poduri), acoperișuri industriale, conducte de gaz sau de petrol, baraje sau turbine eoliene, piloni de telecomunicatii sau stalpi de electricitate. Cu ajutorul dronei se pot inspecta zone la înalțimi mari, ceea ce permite o imagine de ansamblu fara riscuri.

Un alt avantaj îl constituie monitorizarea în timp real sau ulterioara a imaginilor filmate cu drona, ceea ce permite semnalarea rapidă a oricărui inconvenienț ce poate surveni pe parcursul execuției, iar specialiștii pot studia de la sol starea proiectului in stadiul de construcție. Datorită mobilității lor extraodrinare, dronele sunt capabile de a se apropia la distanțe foarte mici de obiectul de filmat, iar materialul video obținut poate fi folosit pentru analize ulterioare. Calitatea mare a imaginilor rezultate, ficiliteaza si evidentiaza toate elementele constructiei, putand fi descoperite si cele mai mici imperfectiuni.

Filmari drona

     Filmarile aeriene sunt realizate cu ultima generatie de drona, camera ei fiind una dintre cele mai performane, fiind capabila de rezolutii Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli). Filmarea […]

Read More
Fotografii aeriene

În ultimii ani, fotografia aerină cu drona a reînnoit perspectivele din toate industriile, devenind un serviciu proaspăt pentru orice domeniu de activitate (evenimente, publicitate, peisagistică, turism, media, imobiliare, proprietăți private, […]

Read More
Fotografii 360

     Fotografia 360 se realizeaza printr-un proces ce permite captarea unei serii de imagini statice ale obiectivului. Imaginile sunt editate, formatate si integrate intr-un player ce ii permite consumatorului sa […]

Read More
Tur Virtual

“FilmariDrona” vă oferă posibilitatea de a experimenta noi servicii profesionale 360 grade, ce reunesc creativitatea și tehnologia pentru a obține rezultate artistice de excepție. Cu o astfel de tehnologie, Tururile […]

Read More