Filmari si fotografii aerieneFotografii 360Tur Virtual

Filmari si fotografii aeriene

Filmarile si fotografiile aeriene sunt realizate cu ultima generatie de drona, camera ei fiind una dintre cele mai performane, fiind capabila de rezolutii la filmare de Ultra HD 4K si fotografiere de 20 Mpix. Filmarea aeriana a unui hotel, a unei pensiuni si a imprejurimilor acesteia, a facilitatilor de agrement sau a altor elemente, surprinderea unor cadre deosebite care sa evidentieze obiectivul ales, vor aduce cu siguranta un plus afacerii Dumneavoastra.

Read More

Fotografii 360

Fotografia 360 se realizeaza printr-un proces ce permite captarea unei serii de imagini statice ale obiectivului. Imaginile sunt editate, formatate si integrate intr-un player ce ii permite consumatorului sa vizualizeze obiectivul din toate unghiurile, sa mareasca o anumita zona pentru detalii.

Read More

Tur Virtual

“FilmariDrona” vă oferă posibilitatea de a experimenta noi servicii profesionale 360 grade, ce reunesc creativitatea și tehnologia pentru a obține rezultate artistice de excepție. Cu o astfel de tehnologie, Tururile virtuale reconstituie experiențe vizuale complete si modern.

Read More

Pachet promovare standard

Acest pachet este conceput pentru promovarea obiectivelor turistice, pensiuni, hoteluri, restaurante, puncte de interes, etc.
Contine doua fotografii aeriene, cinci fotografii profesionale la sol, o fotografie panoramica 360 din aer, cinci fotografii panoramice 360 la sol, o filmare de prezentare a locatiei din aer.
Pret : 150

Pachet promovare plus

Acest pachet este conceput pentru promovarea obiectivelor turistice, pensiuni, hoteluri, restaurante, puncte de interes, etc.
Contine cinci fotografii aeriene, zece fotografii profesionale la sol, doua fotografii panoramice 360 din aer, noua fotografii panoramice 360 la sol, o filmare de prezentare a locatiei continand imagini din aer si de la sol.
Pret : 200

Pachet promovare extra

Acest pachet este conceput pentru promovarea obiectivelor turistice, pensiuni, hoteluri, restaurante, puncte de interes, etc. si reprezinta cea mai buna si complete optiune de prezentare.
Contine cinci fotografii aeriene HDR, zece fotografii profesionale la sol, doua fotografii panoramice 360 din aer, noua fotografii panoramice 360 la sol, o filmare de prezentare a locatiei continand imagini din aer si de la sol si un tur virtual.
Pret : 250

Fotografie 360 aer

Fotografie 360 sol

Fotografie aeriana

Filmari drona

     Filmarile aeriene sunt realizate cu ultima generatie de drona, camera ei fiind una dintre cele mai performane, fiind capabila de rezolutii Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli). Filmarea […]

Read More
Fotografii aeriene

În ultimii ani, fotografia aerină cu drona a reînnoit perspectivele din toate industriile, devenind un serviciu proaspăt pentru orice domeniu de activitate (evenimente, publicitate, peisagistică, turism, media, imobiliare, proprietăți private, […]

Read More
Fotografii 360

     Fotografia 360 se realizeaza printr-un proces ce permite captarea unei serii de imagini statice ale obiectivului. Imaginile sunt editate, formatate si integrate intr-un player ce ii permite consumatorului sa […]

Read More
Tur Virtual

“FilmariDrona” vă oferă posibilitatea de a experimenta noi servicii profesionale 360 grade, ce reunesc creativitatea și tehnologia pentru a obține rezultate artistice de excepție. Cu o astfel de tehnologie, Tururile […]

Read More